Tempus Digitál Távoktatás

Általános iskolai és gimnáziumi oktatás távoktatási tanrend szerint

Ha olyan oktatást keresel általános iskolai vagy gimnáziumi tanulmányaid elkezdéséhez, folytatásához, befejezéséhez, ami a lehető legkevesebb kötöttséggel jár, akkor a Tempus Digitál pont Neked való.

Távoktatás

Engedd meg, hogy dióhéjban bemutassuk Neked ezt az oktatási formát: A Tempus Felnőttek Iskolája Magyarország legdinamikusabban fejlődő esti iskolahálózata. Rengeteg érdeklődőnk van, aki nem tudja megoldani a rendszeres iskolába járást, közkívánatra ezért hoztuk létre saját, online oktatást kínáló távoktatási programunkat. A Tempus Digitálnak már tavaly is rengeteg diákja volt határon innen és túl, köszönhetően annak, hogy rugalmas, egyáltalán nincs helyhez kötve, és megfizethető a díja.

Tanulóinkkal hivatalos tanulmányi szerződést kötünk, az oktatási és a díjfizetési folyamat csupán ennek megkötése után indul meg. Korábbi tanulmányokat itt is be tudunk számítani az évfolyamba sorolásnál.

A Tempus Digitál az oktatáshoz a Google Workspace for Education platformot használja (ismertebb nevén a Classroom-ot), ez az egyik legegyszerűbb és leginkább felhasználóbarát rendszer, stabil, könnyen tanulható, átlátható. Használatához mindössze a Google Chrome böngésző szükséges.

Profi, tapasztalt pedagógusaink havi rendszerességgel töltik fel a tananyagokat, amelyekből diákjaink saját ritmusban tudnak felkészülni. Kéthavonta kerül sor számonkérésre, általában online dolgozat (teszt) formájában, ezek kiértékelése érdemjegyekkel történik. A tanév végén diákjaink online osztályozó vizsga keretében adnak képet tudásukról. Az év végi vizsga és tanév közbeni számonkérésekért kapott érdemjegyek átlagából áll össze az év végi osztályzat, amelyről államilag elfogadott, hivatalos bizonyítványt állítunk ki diákjainknak.

Pedagógusaink félévente kétszer online konzultációt szerveznek a diákoknak, de tanév közben is folyamatosan rendelkezésre állnak kérdés, kérés esetén.

Kényelmes, rugalmas, eredményes oktatási forma ez, a lehető legnagyobb szabadsággal.

A Tempus iskola távoktatási programja, a Tempus Digitál – ellentétben az ingyenes esti oktatással – egy tandíjas rendszer, díjai a következők szerint alakulnak:

Rugalmas tandjícsomag

Az egész éves tandíj 155.000 Ft, ezt 4 részletben (kéthavonta) kérjük befizetni.

Optimális díjcsomag

Az egész éves tandíj 2 részletben (félévente) történő fizetés esetén 145.000 Ft.

Gazdaságos tandíjcsomag

Az egész éves tandíj egy összegben történő fizetés esetén csupán 130.000 Ft.

A távoktatási programra történő jelentkezéskor diákjainkkal hivatalos tanulmányi szerződést kötünk, ekkor kérjük befizetni a regisztrációs díjat, 17.000 Ft-ot, amely összeg levonásra kerül az éves teljes tandíjból. Az első tandíj részlet befizetésének határideje: 2022. szeptember 10.

A tanított tárgyak: magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, angol és német nyelv, fizika, földrajz, biológia, kémia, informatika/digitális kultúra és a NAT szerinti egyéb tantárgyak

Ezért válassz minket!

Elérhetőség:

A távoktatási program vezetője: Jakobey Márton

E-mail: jakobey.marton@tempusdigital.hu

Telefon: +36708832712

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.