Kérdése van?
Üzenet elküldve. Bezár

Tempus Digitál Távoktatás

Általános iskolai és gimnáziumi oktatás távoktatási tanrend szerint

Ha olyan oktatást keresel általános iskolai vagy gimnáziumi tanulmányaid elkezdéséhez, folytatásához, befejezéséhez, ami a lehető legkevesebb kötöttséggel jár, akkor a Tempus Digitál pont Neked való.

Távoktatás

Engedd meg, hogy dióhéjban bemutassuk Neked ezt az oktatási formát: A Tempus Felnőttek Iskolája Magyarország legdinamikusabban fejlődő esti iskolahálózata. Rengeteg érdeklődőnk van, aki nem tudja megoldani a rendszeres iskolába járást, ezért hoztuk létre közkívánatra saját, digitális oktatást kínáló távoktatási programunkat. A Tempus Digitálnak már tavaly is rengeteg diákja volt határon innen és túl, köszönhetően annak, hogy rugalmas, egyáltalán nincs helyhez vagy időhöz kötve, és megfizethető a díja. Korábbi tanulmányokat természetesen be tudunk számítani az évfolyamba sorolásnál.

A Tempus Digitál az oktatáshoz a Google Workspace for Education platformot használja (ismertebb nevén a Classroom-ot), ez az egyik legegyszerűbb és leginkább felhasználóbarát rendszer, stabil, könnyen tanulható, átlátható. Használatához mindössze a Google Chrome böngésző szükséges.

Profi, tapasztalt pedagógusaink havi rendszerességgel töltik fel a tananyagokat, amelyekből diákjaink saját ritmusban tudnak felkészülni. Kéthavonta kerül sor számonkérésre, általában online dolgozat (teszt) formájában, ezek kiértékelése érdemjegyekkel történik. A tanév végén diákjaink online osztályozó vizsga keretében adnak képet tudásukról. Az év végi vizsga és tanév közbeni számonkérésekért kapott érdemjegyek átlagából áll össze az év végi osztályzat, amelyről államilag elfogadott, hivatalos bizonyítványt állítunk ki diákjainknak.

Pedagógusaink félévente kétszer online konzultációt szerveznek a diákoknak, de tanév közben is folyamatosan rendelkezésre állnak kérdés, kérés esetén.

Kényelmes, rugalmas, eredményes oktatási forma ez, a lehető legnagyobb szabadsággal.

A Tempus iskola távoktatási programja, a Tempus Digitál – ellentétben a Tempus ingyenes esti oktatásával – egy tandíjas rendszer, díjai a 2024-2025-ös tanévben a következők szerint alakulnak:

Rugalmas tandjícsomag

Az egész éves tandíj 4 részletben (kéthavonta) történő fizetés esetén 195.000 Ft

Optimális díjcsomag

Az egész éves tandíj 2 részletben (félévente) történő fizetés esetén 179.000 Ft.

Gazdaságos tandíjcsomag

Az egész éves tandíj egy összegben történő fizetés esetén csupán 165.000 Ft.

Tanulóinkkal hivatalos tanulmányi szerződést kötünk, az oktatási és a díjfizetési folyamat csupán ennek megkötése után indul meg. Diákjainktól a hivatalos tanulmányi szerződés megkötésekor – valamennyi tandíjcsomag esetén – 19.000 Ft tandíj-előleg befizetését kérjük, amely összeg levonásra kerül az éves teljes tandíjból. A tandíj (vagy az első részlet) befizetésének határideje: 2024. szeptember 10.

A tanított tárgyak: magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, angol és német nyelv, fizika, földrajz, biológia, kémia, informatika/digitális kultúra és a NAT szerinti egyéb tantárgyak

Ezért válassz minket!