Tempus Digitál

Általános iskolai és gimnáziumi oktatás távoktatási tanrend szerint

Ha olyan oktatást keresel általános iskolai vagy gimnáziumi tanulmányaid elkezdéséhez, folytatásához, befejezéséhez, ami a lehető legkevesebb kötöttséggel jár, akkor a Tempus Digitál pont Neked való.

Vállalható mértékű tandíj

A Tempus iskola távoktatási programja, a Tempus Digitál – ellentétben az ingyenes esti oktatással – egy tandíjas rendszer, díjai a következők szerint alakulnak:

Rugalmas tandjícsomag

Az egész éves tandíj 155.000 Ft, ezt 4 részletben (kéthavonta) kérjük befizetni.

Optimális díjcsomag

Az egész éves tandíj 2 részletben (félévente) történő fizetés esetén 145.000 Ft.

Gazdaságos tandíjcsomag

Az egész éves tandíj egy összegben történő fizetés esetén csupán 130.000 Ft.

A távoktatási programra történő jelentkezéskor diákjainkkal hivatalos tanulmányi szerződést kötünk, ekkor kérjük befizetni a regisztrációs díjat, 17.000 Ft-ot, amely összeg levonásra kerül az éves teljes tandíjból. Az első tandíj részlet befizetésének határideje: 2022. szeptember 10.

Az egyéni tanulási folyamatot digitális oktatással egészítjük ki, melyhez tantárgyanként heti ütemezéssel feldolgozandó tananyagok, oktató videók és gyakorló/számonkérő feladatok kapcsolódnak. Kéthavonta egy-egy alkalommal hétvégén konzultációs lehetőséget biztosítunk.

A tanított tárgyak: magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, angol és német nyelv, fizika, földrajz, biológia, kémia, informatika/digitális kultúra és a NAT szerinti egyéb tantárgyak

Ezért válassz minket!

Elérhetőség:

A távoktatási program vezetője: Jakobey Márton

E-mail: jakobey.marton@tempusdigital.hu

Telefon: +36708832712

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.