Esti munkarend szerinti gimnáziumi oktatás​

free-green

INGYENES OKTATÁS ÉS ÉRETTSÉGI

Ha ingyenes esti oktatást keresel középiskolai tanulmányaid elkezdéséhez, folytatásához, befejezéséhez, és van lehetőséged/kedved szánni erre heti két délutánt, akkor ez az oktatási forma pont Neked való.

Engedd meg, hogy röviden bemutassuk esti oktatásunkat: A Tempus Felnőttek Iskolája Magyarország legdinamikusabban fejlődő esti iskolahálózata. A 2021/2022. tanévben 10 intézményünkben folyt esti oktatás, 2022. szeptemberétől országszerte már 18 helyen van lehetőség nálunk tanulni.

Az esti gimnáziumi oktatás intézményeinkben garantáltan teljesen ingyenes. A legtöbb hasonló profillal rendelkező iskolával ellentétben sem regisztrációs, sem adminisztrációs, sem iskolafenntartási díjat nem szedünk diákjainktól (ez máshol 15-25 ezer forint is lehet), tandíj nincs, és sem az év végi vizsgáknak, sem az érettségi vizsgának (1. próbálkozás) nincs költségvonzata (ez más iskolákban 45-70 ezer forint is lehet).

Az esti oktatás intézménytől függően hétfő-szerdai vagy kedd-csütörtöki napokon 15 órától 20 óráig zajlik iskoláinkban, tanóráink 35 percesek. Az oktatás vizsgacentrikus, pedagógusaink a „Tempus Optimus” rendszert követve már a 9. osztálytól igyekeznek az érettségi tételekre felfűzni az egyes évfolyamok tananyagát. Ennek köszönhetően tudják tanulóink az érettségi vizsgákat sikeresen, rutinosan letenni.

Tagiskoláink osztályai rendelkeznek saját Messenger csoporttal, amelyeknek a helyi tanáraink is tagjai. A gyors üzenetváltás nagy segítséget jelent hiányzás, késés, betegség jelzésében, a tananyagok, leckék stb. gyors pótlásában.

A Tempus kiemelten fontosnak tartja, hogy diákjai a tananyagon túl, a mindennapokban is maximális odafigyelést és támogatást kapjanak iskolájuktól.

Tudjuk, hogy mennyi áldozattal jár és mekkora többlet terhet ró az esti iskola egy dolgozó, családos emberre, ezért a Tempus kiemelten fontosnak tartja, hogy diákjai a tananyagon túl, a mindennapokban is maximális odafigyelést és támogatást kapjanak iskolájuktól. Ezen gondolattól vezérelve, a teljes ingyenesség mellett forradalmian új extra programok útján is gondoskodunk saját tanulóinkról:

Szociális ösztöndíj pályázat valóban rászoruló diákjaink számára.

Tanulmányi ösztöndíj program egész tanévben kimagaslóan teljesítő diákjaink részére

Tempus Lurkók program gyermeket nevelő diákjaink családja részére

Tempus Plusz hűségprogram valamennyi diákunk számára exkluzív ajánlatokkal, egyedi kedvezményekkel.

A tanított tárgyak: magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, angol és német nyelv, fizika, földrajz, biológia, kémia, informatika/digitális kultúra és a NAT szerinti egyéb tantárgyak

Ezért válassz minket!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.