Esti munkarend szerinti gimnáziumi oktatás​

free-green

INGYENES OKTATÁS ÉS ÉRETTSÉGI

Ha ingyenes esti oktatást keresel középiskolai tanulmányaid elkezdéséhez, folytatásához, befejezéséhez, és van lehetőséged/kedved szánni erre heti két délutánt, akkor ez az oktatási forma pont Neked való.

Engedd meg, hogy röviden bemutassuk esti oktatásunkat: A Tempus Felnőttek Iskolája Magyarország legdinamikusabban fejlődő esti iskolahálózata. A 2022-2023-as tanévben 17 intézményünkben folyik esti oktatás, 2023 szeptemberétől újabb helyszíneken lesz lehetőség nálunk tanulni.

Az esti gimnáziumi oktatás intézményeinkben garantáltan teljesen ingyenes. A legtöbb hasonló profillal rendelkező iskolával ellentétben sem regisztrációs, sem adminisztrációs, sem iskolafenntartási díjat nem szedünk diákjainktól (ez máshol 15-25 ezer forint is lehet), tandíj nincs, és sem az év végi vizsgáknak, sem az érettségi vizsgának (1. próbálkozás) nincs költségvonzata (ez más iskolákban 45-70 ezer forint is lehet).

Az esti oktatás intézménytől függően hétfő-szerdai vagy kedd-csütörtöki napokon 15 órától 20 óráig zajlik iskoláinkban, tanóráink 35 percesek. Az oktatás vizsgacentrikus, pedagógusaink a „Tempus Optimus” rendszert követve már a 9. osztálytól igyekeznek az érettségi tételekre felfűzni az egyes évfolyamok tananyagát. Ennek köszönhetően tudják tanulóink az érettségi vizsgákat sikeresen, rutinosan letenni.

Tagiskoláink osztályai rendelkeznek saját Messenger csoporttal, amelyeknek a helyi tanáraink is tagjai. A gyors üzenetváltás nagy segítséget jelent hiányzás, késés, betegség jelzésében, a tananyagok, leckék stb. gyors pótlásában.

Tudjuk, hogy mennyi áldozattal jár és mekkora többlet terhet ró az esti iskola egy dolgozó, családos emberre, ezért a Tempus kiemelten fontosnak tartja, hogy diákjai a tananyagon túl, a mindennapokban is maximális odafigyelést és támogatást kapjanak iskolájuktól. Ezen gondolattól vezérelve, a teljes ingyenesség mellett forradalmian új extra programokkal is gondoskodunk saját tanulóinkról:

Szociális ösztöndíjpályázat

valóban rászoruló diákjaink számára

egész tanévben kimagaslóan teljesítő diákjaink részére

gyermeket nevelő diákjaink családja részére

Tempus Plusz hűségprogram

valamennyi diákunk számára exkluzív ajánlatokkal, egyedi kedvezményekkel

A tanított tárgyak: magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, angol vagy német nyelv, fizika, földrajz, biológia, kémia, informatika/digitális kultúra és a Nemzeti alaptanterv szerinti egyéb tantárgyak

Ezért válassz minket!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.