Esti munkarend szerinti általános iskolai oktatás

free-blue

INGYENES OKTATÁS

Ha ingyenes esti oktatást keresel általános iskolai tanulmányaid folytatásához, befejezéséhez, és van lehetőséged/kedved szánni erre heti két délutánt, akkor ez az oktatási forma pont Neked való.

Engedd meg, hogy röviden bemutassuk esti oktatásunkat: A Tempus Felnőttek Iskolája Magyarország legdinamikusabban fejlődő esti iskolahálózata. A 2021/2022. tanévben 10 intézményünkben folyt esti oktatás, 2022. szeptemberétől országszerte már 18 helyen van lehetőség nálunk tanulni, ebből 2 helyen általános iskolai tananyagot is.

Az esti általános iskolai oktatás intézményeinkben garantáltan teljesen ingyenes. A legtöbb hasonló profillal rendelkező iskolával ellentétben sem regisztrációs, sem adminisztrációs, sem iskolafenntartási díjat nem szedünk diákjainktól (ez máshol 15-25 ezer forint is lehet), tandíj nincs, és az év végi vizsgáknak sincs költségvonzata (ez más iskolákban 25-35 ezer forint is lehet).

Az esti általános iskolai oktatás intézménytől függően hétfő-szerdai vagy kedd-csütörtöki napokon 15 órától 20 óráig zajlik iskoláinkban, tanóráink 35 percesek.

Tagiskoláink osztályai rendelkeznek saját Messenger csoporttal, amelyeknek a helyi tanáraink is tagjai. A gyors üzenetváltás nagy segítséget jelent hiányzás, késés, betegség jelzésében, a tananyagok, leckék stb. gyors pótlásában.

A Tempus kiemelten fontosnak tartja, hogy diákjai a tananyagon túl, a mindennapokban is maximális odafigyelést és támogatást kapjanak iskolájuktól.

Tudjuk, hogy mennyi áldozattal jár és mekkora többlet terhet ró az esti iskola egy dolgozó, családos emberre, ezért a Tempus kiemelten fontosnak tartja, hogy diákjai a tananyagon túl, a mindennapokban is maximális odafigyelést és támogatást kapjanak iskolájuktól. Ezen gondolattól vezérelve, a teljes ingyenesség mellett forradalmian új extra programok útján is gondoskodunk saját esti tagozatos tanulóinkról:

Szociális ösztöndíj pályázat valóban rászoruló diákjaink számára.

Tanulmányi ösztöndíj program egész tanévben kimagaslóan teljesítő diákjaink részére

Tempus Lurkók program gyermeket nevelő diákjaink családja részére

Tempus Plusz hűségprogram valamennyi diákunk számára exkluzív ajánlatokkal, egyedi kedvezményekkel.

A tanított tárgyak: magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, angol és német nyelv, fizika, földrajz, biológia, kémia, informatika/digitális kultúra és a NAT szerinti egyéb tantárgyak

Ezért válassz minket!

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.